Elektricien in Leiden en omstreken

Een professionele elektricien in Leiden en omgeving met brede ervaring en kennis is niet altijd even makkelijk te vinden. Echter biedt Smart Techniek & Advies voor u de perfect oplossing! Wij hebben als betrouwbaar bedrijf diverse succesvolle klussen aangeleverd. Door onze brede kennis van elektra, kunnen wij doelgericht met jou meedenken en samen zorgen voor een goed eindresultaat dat voldoet aan jouw verwachtingen en wensen. Onze elektriciens leveren een volle tevredenheidsgarantie aan elke klant in Leiden en omgeving.

Onderhoud en controle

Het is aan te raden om regelmatig de elektrische installaties te controleren. In het dagelijks leven is elektriciteit erg belangrijk, we kunnen zelfs niet zonder. Veiligheid is het aller belangrijkste. Onze elektriciens kunnen de elektra in jouw huis controleren op zijn veiligheidsaspecten.

Elektronische diensten
Op het gebied van elektra is onze dienstverlening in Leiden en omgeving veelzijdig. Wij kunnen je van dienst zijn met diverse loodgieterswerkzaamheden en installatiewerkzaamheden. Zo vind je bij ons een compleet dienstenpakket onder één dak en kun je profiteren van een tal aan voordelen. Onze elektriciens leveren diensten op het gebied van onder andere schakelaars, verlichting, stoppenkasten en elektronische apparatuur.

Omdat er steeds meer apparaten in huishoudens komen, kan zijn dat de capaciteit van de huidige installatie niet meer voldoende is. Meer bewoners of de aanschaf van een elektrische kachel of waterbed kunnen voor deze vergroting zorgen. Wij kunnen voor jou de benodigde capaciteit berekenen.

Contact jouw elektricien in Leiden!
Woon je in Leiden en heb je een grote of kleine klus waar een elektricien voor nodig is? Neem  dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij geven advies en heffen storingen direct op en helpen je graag.

Start typing and press Enter to search